Proeverij

Een sigaar rook je soms ook graag met een mooie kop koffie, een geurige whisky of een kruidig glas wijn. Uiteraard proberen wij ook vaak diverse combinaties uit en af en toe kom je tot geweldige smaken.

Diverse dranken zoals koffie, (Islay) whisky, verschillende soorten port, witte wijn, rum, jenever en cognac zijn een welkome aanvulling op de sigaar..

Hebt u een goed idee voor een proeverij, dan zouden wij het op prijs stellen wanneer u dat met ons deelt!

Graag nodigen wij u uit voor een van onze proeverijen. Onze proeverijen zijn volledig afgestemd op de wensen en behoeftes van de klant, zo ook vanaf de beginnende connaisseur tot de gevorderde sigarenliefhebber. De avond staat in het teken van de sigaar en degusteerder.

Aan de hand van de connaisseur stemmen wij het programma af. Een avond vol informatie vanaf het zaadje tot het eindproduct.

Het programma kan eventueel uitgebreid worden met een workshop sigaren maken.

Bent u als vriendengroep, collega’s of sigarenliefhebber geïnteresseerd dan wel op zoek naar een mooie avond vol informatie en kennis en consumeren van deze liefhebberij nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om voor u een proeverij te organiseren.

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Gewenste datum

  Aantal personen

  Uw wensen