Saluut aan het sigarenhuis

De jongste generatie heeft vooral een persoonlijke band met Hans van Werven, de man die sinds 1982 leiding geeft aan het beroemde sigarenhuis. De iets oudere klanten van Van Werven Cigars,vanaf 1919 gevestigd in Apeldoorn, kennen met name de voorganger, vader Cor.

 

Met verve heeft Hans de zaak uitgebouwd tot een eldorado voor iedere liefhebber van een van de genoegens van het leven. Niet alleen een begrip in Apeldoorn maar door de jaren heen heeft de heer van Werven het  met plezier uitgebouwd tot een van de begrippen in Nederland.

 

Door middel van het uitgebreide assortiment van sigaren en een van de meest uitgebreide assortimenten accessoires welke bestaat uit humidors, aanstekers, sigarenknippers en tabakspijpen een ware verwennerij voor de connaisseur. Ons assortiment pijpen bestaat inmiddels uit plusminus 5000 stuks van alle gerenommeerde merken. Zo ook exclusieve modellen van de beste merken. Het assortiment is door de jaren dusdanig uitgebreid dat ook de ware verzamelaar van unieke aanstekers, asbakken maar natuurlijk ook sigaren terecht kan bij van Werven.

 

Wij nodigen u van harte uit in ons warenhuis en laten u graag kennis maken met ons assortiment. Bent u niet in de gelegenheid onze winkel te bezoeken? Neem dan eens kijkje in onze webshop waar u mooie en unieke producten kunt vinden en bestellen.

 

Een klein saluut aan drie generaties aan grote sigarenexperts: Jaap, Cor en Hans van Werven.